บ้าน ข่าว

นักวิทยาศาสตร์ได้ค้นพบวิธีใหม่ในการจัดโครงสร้างคาร์บอนในระดับนาโน

ประเทศจีน Shenzhen City Breaker Co., Ltd. รับรอง
ประเทศจีน Shenzhen City Breaker Co., Ltd. รับรอง
Excellent quality and fast delivery.

—— Victor

I want to say that your products very good. Thank you for all your suggestion, also good after sales service.

—— Mr Abílio Cipriano

Easy to talk with, very professional and fast service, the flag quality is super good. Even better than we ordered from Germany!!

—— Germany Fabian Scherb

สนทนาออนไลน์ตอนนี้ฉัน
บริษัท ข่าว
นักวิทยาศาสตร์ได้ค้นพบวิธีใหม่ในการจัดโครงสร้างคาร์บอนในระดับนาโน
ข่าว บริษัท ล่าสุดเกี่ยวกับ นักวิทยาศาสตร์ได้ค้นพบวิธีใหม่ในการจัดโครงสร้างคาร์บอนในระดับนาโน

While the tiny carbon lattice has been fabricated and tested in the lab, it's a very long way off practical use. ในขณะที่โครงร่างเล็ก ๆ ของคาร์บอนได้รับการประดิษฐ์และทดสอบในห้องแล็บมันเป็นวิธีที่ใช้งานได้นานมาก But this new approach could help us build stronger and lighter materials in the future - which is something that's of great interest to industries such as aerospace and aviation. แต่วิธีการใหม่นี้จะช่วยให้เราสร้างวัสดุที่แข็งแรงและเบาลงในอนาคต - ซึ่งเป็นสิ่งที่น่าสนใจอย่างยิ่งสำหรับอุตสาหกรรมเช่นการบินและอวกาศและการบิน
What we're talking about here is something known as a nanolattices - porous structures like the one in the image above that's made up of three-dimensional carbon struts and braces. สิ่งที่เรากำลังพูดถึงที่นี่คือสิ่งที่รู้จักกันในชื่อ nanolattices - โครงสร้างที่มีรูพรุนอย่างที่แสดงในภาพด้านบนที่ประกอบไปด้วยแท่งคาร์บอนและเครื่องมือจัดฟันแบบสามมิติ Due to their unique structure, they're incredibly strong and lightweight. ด้วยโครงสร้างที่ไม่เหมือนใครพวกมันแข็งแกร่งและมีน้ำหนักเบาอย่างไม่น่าเชื่อ
Usually these nanolattices are based around a cylindrical framework (they're called beam-nanolattices). โดยปกติแล้ว nanolattices เหล่านี้จะขึ้นอยู่กับกรอบรูปทรงกระบอก (เรียกว่าคาน -nanolattices) But the team has now created plate-nanolattices, structures based around tiny plates. แต่ตอนนี้ทีมได้สร้าง plate-nanolattices ซึ่งมีโครงสร้างเป็นแผ่นเล็ก ๆ

ข่าว บริษัท ล่าสุดเกี่ยวกับ นักวิทยาศาสตร์ได้ค้นพบวิธีใหม่ในการจัดโครงสร้างคาร์บอนในระดับนาโน  0

ผับเวลา : 2020-06-10 11:26:01 >> รายการข่าว
รายละเอียดการติดต่อ
Shenzhen City Breaker Co., Ltd.

ผู้ติดต่อ: Mr. fov

โทร: 18810166789

แฟกซ์: 86-189-4289-0330

ส่งคำถามของคุณกับเราโดยตรง (0 / 3000)